Windower not opening

Ask your fellow players for assistance in troubleshooting technical & other issues. *THIS IS NOT A SUBSTITUTE FOR TICKETS*
Post Reply
Elvenman
Member
Member
Posts: 2
Joined: Tue Feb 20, 2018 5:12 am

Windower not opening

Post by Elvenman » Sun Feb 03, 2019 8:02 pm

My brother is trying to install and play again. He installed enkos windower installer, but it isn't working. He doubled clicks era and inputs his account info. It says connected to server but a prompt comes up that says it's installing windower, but it doesn't do anything after. We have edited the settings.xml file, not sure what to do from here. any help would be appreciated thanks.



User avatar
SpoonMan
Moderator
Moderator
Posts: 28
Joined: Mon Oct 23, 2017 4:20 am

Re: Windower not opening

Post by SpoonMan » Sun Feb 03, 2019 10:59 pm

I'm confused. Are you actually trying to launch it through windower? You need to make sure that windower is installed in the same directory as ffxi or have settings.xml direct toward where ever your executable is located.

Also the chance the install just might be bad
Image

User avatar
SpoonMan
Moderator
Moderator
Posts: 28
Joined: Mon Oct 23, 2017 4:20 am

Re: Windower not opening

Post by SpoonMan » Sun Feb 03, 2019 11:15 pm

Actually looking back at Enko's guide, you need to actually make sure Windower is installed properly (the installer doesn't do it anymore from the looks of it)

You also more then likely need to run Playonline's file check/repair for ffxi install.
Image

Post Reply